Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerlemek

Inuyasha és Kagome:

Kép

Inuyasha és Kagome eleinte gyűlölik egymást. A hosszú idő és az együtt átélt kalandok során egymásba szeretnek. Először Kagome veszi észre, hogy Inuyasha iránti érzelem jóval több mint barátság. Inuyasha nincs még igazán tisztába azzal, hogy kit szeret, nem tud dönteni Kagome és Kikyou közt. Kagome és Inuyasha kapcsolata a történet folyamán jobban elmélyül.

 

Kép Inuyasha és Kikyou:

Inuyasha Kikyouval az ékkő kapcsán ismerkedett meg. Eleinte el akarta venni tőle az ékkövet, de Kikyou erősnek bizonyult, így állandóan követte. Végül egymásba szerettek, de Naraku végetvetett ennek az állapotnak. Inuyasha alakját felvéve megsebezte a lányt, aki ezek után egy fához szegezte Inut, és utána meghalt. Kikyou most azt szeretné, hogy Inuyasha meghaljon, és örökké boldogságban éljenek a másvilágon.

 

 

 

 

 Sango és Miroku:

KépSango és Miroku szeretik egymást. Csak egy nagy bökkenő van: Miroku perverzsége. Sangót állandóan féltékennyé teszi azzal, hogy minden lánytól megkérdezi, hogy "lenne-e a gyermekei anyja?". A romantikus pillanatok mindig fogdosásba torkollnak. Egyszer Miroku megérte Sango kezét, és a lány igent mondott.

 

 

Kép Kouga és Kagome:

Kouga asszonyának tekinti Kagomét. Bár a lány nem így gonolja. Kagome csak barátságot táplál a farkasdémon iránt, és nem szerelmet. Igaz alaptalanul, de Inuyasha féltékeny Kougára.

 

 

 

 

 

 

 

KépSesshoumaru és Rin:

 Ne gondoljuk rosszra! Sesshoumaru nem pedofil! Rint úgy szereti mintha a saját lánya/huga lenne.

 

 

 

 

 

 

Kép Kagura és Sesshoumaru:

Érdekes párosítás, de nem. Kagura mindennél jobban vágyik a szabadságra és csak arra gondol, hogy Sesshoumaru segíthetne neki. Sesshoumaru részéről sincs semmi vonzalom.

 

 

 

Kép

 

 
Naraku és Kikyou:

Kikyou gyűlöli Narakut, mivel megölte. Naraku eleinte szereti a lányt, de mivel megveti az érzést ki tudja irtani magából. Semmi vonzalom nem lesz köztük.

 

 

 

 

 

Kép
Kagome
és Houjo(-kun):

Hiába bíztatják Kagome barátnői a lányt, ő semmit sem akar Houjotól. Moziba is sokszor elhívta a szegény szerelmes srác, de Kagome mindig kitalált valamit,csak hogy Inuyashával lehessen.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Uszód Felszabadulás utca 8

(Nono Takács, 2015.03.30 18:11)

Ez az oldal a legjobb amit valaha láttam. Nagyon jó, ehhez fogható Inuyasha oldalt még nem láttam!!!!! <3