Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi a prémje??
A prém neve Mokomoko amit bármilyen hosszúságúra képes megnöveszteni, pl. egyszer kicsapta vele InuYasha kezéből a Tessaigát (Tetsusaiga). Egyfajta pajzsként is szolgál, és démon alakjában átéri a jobb karját és mellkasát, így mégjobban védve őt. Annak nincs jelentősége, hogy pl. apjánal kettő van, mert a prémeknek ugyanaz a funkcójuk; Sesshoumarunak ez a kinézete. Egyszerűen azért van rajta az a prém, mert a Yokai formájából marad vissza, mint például a sarlóhold alakú jel a homlokán. Tehát ez a ,,prém” valójában Sesshoumaru testrésze. És nem valószínű, hogy egy erős szél majd leveri a válláról...


Mért nem gyűjti a Szent Ékkő szilánkait??
Naraku ezt mondja Sesshoumarunak: ,,te tökéletes démon vagy”. Sesshoumaru az apjától örökölt Dayokai erőnek, és saját különleges aurájának köszönhetően nem szorul rá az Ékkő hatalmára. Az ékkövek nem képesek az ő démoni erejét növelni, ezért nem is gyűjti őket, különben már megszerezte volna az összeset... Sesshoumaru a saját erejéből szeretne hatalmat szerezni, és erősebbé válni; nem szorul rá olyan eszközökre, amelyek elvesztésével a hatalma csökkenne.


Mért vannak a méregcsíkok?
Vagy egyszerűen csak van, vagy ami hihetőbb, hogy a hatalmát jelképezik. Minnél erősebb egy (ember alakú) szellem annál több méregcsíkja van. (Inuyashának egy se :P, Inutaishounak 1)


 

Mit eszik?
Kicsit ijesztő a válasz: embereket. A mangában Sesshoumaru anyja valami olyasmit mond Sesshoumarunak, amikor látja, hogy Rin van vele: ,, Mikor fogod megenni? Még dolgunk van...” És a nagy hatalmú szellemeknek emberhúsra van szükségük, hogy szinte öröklétüket biztosítani tudják. És azt hiszem, hogy Sesshoumaru sem kivétel ezalól, mint ahogy apja sem volt az...
Mások elmélete szerint akkora a belső energiája hogy külső forrásra nincs is szüksége és mikor ez megcsappan egy-egy kimerítőbb harc után, magától visszatér.  


Inutaishou mért így osztotta el a kardokat?
Míg a gyengébbik testvér, Inuyasha a pusztító kardot, a Tessaigát kapta segítségül, addig Sesshoumaru a gyógyító kardot, a Tensaigát, ami arra ösztönzi, hogy megmentse mások életét. Ez azért van, hogy a 2 testvér ne ölje meg egymást, mert ugye egyértelmű, hogy ha Sesshoumarunál lenne a Tessaiga akkor egy szemrebbenés nélkül megölné vele az öccsét, amit persze Inutaishou nem akart.

 


Sesshylove&Angelus

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gregoryfan95@citromail.hu

(RAMI, 2018.06.01 18:14)

nem azért adta neki . de oké:)